Jana Pendapatan Pasif dengan Tone WOW

Jana Pendapatan Pasif dengan Tone WOW

Apakah sebenarnya Tone WOW Plus? 

Ok, Tone WOW Plus ni iatu Program Rujukan Komuniti (JV bisnes antara syarikat Tone WOW dan Digi (50-50), utk bagi peluang pd kita, utk kita jana pendapatan/ buat duit sampingan secara part-time/full-time dlm bidang telekomunikasi.

Pakej Simkad Tone WOW Plus RM10
Baru jer dilancarkan pd 15 OKTOBER 2018 lepas.




Sambutan awal setakat ni, Sangat2 di luar jangkaan daripada para pengguna. Sekarang, syarikat dlm proses ke arah menuju ke sebuah syarikat telco rasmi sendiri dlm industri telekomunikasi di Malaysia (lesen MVNE). Rebranding baru dari pihak syarikat, dgn konsep yg sama, dgn marketing plan yg sama, tapi dgn penambahbaikan yg lebih WOW WOW WOW dari yg dulu.

Rebranding baru dari pihak syarikat, dgn konsep yg sama, dgn marketing plan yg sama, tapi dgn penambahbaikan yg lebih WOW WOW WOW dari yg dulu.

Sekarang, syarikat dlm proses ke arah menuju ke sebuah syarikat telco rasmi sendiri dlm industri telekomunikasi di Malaysia (lesen MVNE).
  • Syarikat, ada lesen Aplication Service Provider (ASP-SKMM) sama seperti telco2 lain, dan juga ahli aktif berdaftar di bwh Consumer Forum Malaysia (CFM-SKMM).

  • Plan Tone Plus, diperakui telah memenuhi syarat2 produk patuh syariah Malaysia (Sijil Patuh Syariah - Amanie Advisor)





Anda juga boleh rujuk laman web rasmi syarikat di sini: https://www.tonewow.net/


Itu sedikit info tentang syarikat.

So, apa yang BEST SANGAT, yg ramai org suka dan berebut-rebut daftar simkad Tone WOW PLus baru nie?


OK, yang best sangat tue..

Kita akn dibayar komisyen 7% - 33%, atas setiap nilai topup ahli keluarga, kwn2 kita, kenalan2 kita, yg join sama2 guna simkad Tone WOW Plus. 


Teknik jualan nie, kita panggil dia "User Get User". 


Sambil2 kita pakai handphone, sambil2 utk call & utk internet, kita share kan kelebihan dia, ada yg minat utk pakai sama2, kita akn dibayar komisyen setiap kali mereka topup..


Contohnya kiraan komisyen,

Komisyen MINIMUM 7%:

▪ Family/kenalan kita topup RM100, kita dapat RM7.00 ▪ Family/kenalan kita topup RM30, kita dapat RM6.50 ▪ Family/kenalan kita topup RM30, kita dapat RM6.50

Komisyen MAXIMUM 33%:

Family/kenalan kita topup RM100, kita dapat RM33.00
Family/kenalan kita topup RM50, kita dapat RM16.50 Family/kenalan kita topup RM30, kita dapat RM9.90





Berapa, bila @ kat mana sajer mereka topup, 7% - 33% dari nilai topup mereka akan dibank-in kan terus ke akaun bank kita, setiap 25hb, bulan berikutnya.

POTENSI DIA? :moneybag::moneybag::moneybag::moneybag:
Kat mana2 mereka topup, bila2 masa pun, tak kesah. Pendapatan pasif kita, setiap bulan. Kita jual/daftar sekali saja, kita untung berkali-kali setiap kali topup. Di sekeliling kita, semua orang guna handphone, :dart: NAK BERAPA KOMISYEN SETIAP BULAN Terpulang pada usaha dan target masing2.. Sekarang tuan/sis, tidak kira ahli lama, tidak kira ahli baru, Semua ada di garisan yg sama, semua baru nak start.. Sapa yang buat, dia yang dapat.. NAMPAK TAK PELUANG DIA,
Ada manfaat lain lagi, special pihak syarikat bagi untuk kita sebagai pengguna/pengedar simkad Tone WOW Plus mereka.. Sistem WOW PAY..
Ni saya dengan kawan2 kenalan2 & pelanggan awal saya, yang daftar Tone WOW Plus bersama saya.. Bila mereka dah dengar, mereka dah faham sikit2, Mereka tak tunggu lama.. modal RM10 kan, Terus daftar, grab peluang.. Semua nak test cuba buat dulu.. Mana tahu ada rezeki komisyen RM500-RM2,000 duit tepi bulan2 dari Tone WOW Plus nie kan, sambil2 keje, buat part-time.. jadi dah mereka kata.. Kalu tak jadi pun, tak jatuh muflis, modal kecik saja kan.. Selain dari boleh buat duit tuan/sis, :eight_spoked_asterisk: WOWcher ==========
Kita juga tuan/sis, akn diberikan satu tuan/sistem e-Wallet, utk transaksi bayaran ats talian. tuan/sistem ini, kita boleh guna utk buat belian di merchant2 terpilih td..
Kita tuan/sis, akn diberikan mata ganjaran (point2), setiap kali kita topup, kita daftar ahli baru, team kita upgrade status dan kita sertai aktiviti2 syarikat. :gem: Topup: RM1 = 1 point Point2 terkumpul ni, kita boleh tebus percuma barang2 di merchant2 terpilih.. beras, gula, susu, milo, lampin baby dll.. Contoh merchant: SpeedMart *merchant2 terbaru, pihak syarikat akn update dari masa ke semasa.. :eight_spoked_asterisk: WOWlet ========== Kalau rasa was-was, Cuba tuan/sis :camera: PLAY lihat video di bawah, cara-cara nak tebus point2 topup kita di merchant yang terpilih..
Modal pendaftaran/ yuran keahlian pertama Tone WOW Plus, adalah RM10 (simkad 4G+), sekali seumur hidup, kita boleh kekalkan no lama @ nak guna no baru..
Tuan/Sis, cuba bandingkan kelebihannya dengan simkad yang sedang kita guna kan sekarang. Selain dari utk call dan internet shj, ada apa lg extra yg kita dpt.. x der kan! Kita guna saja2, topup bulan2 pun, dah ada manfaat dia. Apatah lagi klau kita jadikannya, sebagai bisnes part-time kita kan.. betul tak tuan/sis? Kalau tuan/sis dah faham, Saya nak teruskan dengan HARGA & PAKEJ2 simkad Tone WOW Plus nie.. Ada 3 PAKEJ permulaan untuk tuan/sis pilih.. :white_check_mark: 1.Pakej Dealer :white_check_mark: 2.Pakej Keluarga :white_check_mark: 3.Pakej StarterPack Dan bila kita dah jadi ahli TWP, simkad seterusnya kita restock utk daftarkan ahli baru adalah RM9 sahaja..
Simkad tuan/sis sendiri, nak kekalkan nombor lama, atau nak mula dengan nombor baru?
aya juga akan masukkan nombor tuan/sis nanti dlm special support group wassap saya, untuk saya BANTU dan GUIDE tuan/sis nanti.. Sama-sama kita buat sampai jadi.. Insya'allah, 1st target, kalau komisyen kita cecah RM1,000 setiap bulan, rasanyer banyak dah boleh kita setel bil2 & belanja2 rumah kan, betul tak.. OK, tuan/sis berminat dengan pakej mana atas yer?




Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Sim Tone Wow Plus
JUMLAH

Kos Penghantaran

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel tonewowplus@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaMuhd Ghazali Bin Ramli
No. Akaun162143053114
Buka Maybank2u  
PenamaMuhd Ghazali Bin Ramli
No. Akaun7620442682
Buka CIMB Clicks